Taxbøl er din blikkenslager på Amager i København

Taxbøl VVS er din blikkenslager på Amager i København! Vi udfører nemlig alle former for VVS og blikkenslagerarbejde i hele København og på Amager. Taxbøl VVS  blev etableret i 1910 på Amager og har lige siden serviceret mange af Københavns beboere med alt inden for VVS. Netop derfor er vi din lokale blikkenslager på Amager og i resten af København. Hos Taxbøl VVS  lægger vi stor vægt på brug af energivenlige produkter og materialer, da det er vigtigt for os at kunne tilbyde den bedste løsning for vores kunder.

Hvem er vores kunder? VVS arbejde for private og erhverv

Vores kunder er ejerforeninger, andelsboligforeninger og deres beboere, administratorer samt rådgivende ingeniører. Derudover udfører vi VVS arbejde for boligselskaber, forsikringsselskaber, kommuner, samt andre entreprenører.

Fælles for vores kunder er, at de stiller høje krav til pris, service og leveringssikkerhed – hvad enten det gælder større eller mindre opgaver..

Blikkenslager på Amager i København

VVS og Blikkenslager på Amager & resten af København

Hvorfor vælge os?

  • Vi har lovpligtig autorisation på VVS
  • Vi er medlem af Tekniq. Det giver dig tryghed som kunde.
  • Vi har erfarne VVS-montører.
  • Vi kan altid komme med et godt tilbud og en fast pris. Så er der ingen overraskelser.
  • Vi har VVS-døgnvagt.
  • Vi lægger stor vægt på kvalitet og sikkerhed. Både for vores kunder og vores ansatte.

VVS & Blikarbejde

Vi har hjemme i kirstinehøj og dækker København, Amager, Frederiksberg, Gentofte, Nørrebro, Østerbro, Vesterbro og København SV.​

Tag kontakt nu og modtag et uforpligtende tilbud!